Warning: Use of undefined constant fb_replace_wp_version - assumed 'fb_replace_wp_version' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/b/7/lichteeuforie.be/httpd.www/blog/wp-content/themes/fog/functions.php on line 673 2008 September archive | Lichte Euforie

Project Management

Help.
Alhoewel er reeds geruime tijd geen enkele actie ondernomen is rond het vorige project, houdt de gedachtestroom aan. Kleine details die zich manifesteren, grotere plotlijnen die wijzigen, maar dat alles slechts in de geest van de schrijver.
En dat is niet alles.
Het volgende project begint zich reeds op te dringen. Ik heb een nieuw idee voor een volgend project en het boeit me wederom enorm. Dit is namelijk het interessantste gedeelte, denk ik toch, van het hele proces. Het ronddwalen in een vers gecreĆ«erde wereld. Het opzetten van de algehele setting en misschien even belangrijk, de sfeer. Het boetseren van de personages, het kneden van de omstandigheden. Bedenken wat de mogelijkheden zijn van zo een wereld. Het hele idee is deze keer visueel begonnen. Ik heb een beeld in mijn hoofd wat aan de basis ligt van deze hele wereld. Dat beeld is eigenlijk ontstaan ‘s morgens vroeg in de fase die zich tussen slapen en waken bevindt. Niet helemaal in een droom, maar iets wat er zeer nauw aan leunt. Ik hield vast aan het beeld en de gevoelens die ik er mee verbond, ik probeerde me in te beelden welke actie er zou kunnen plaats vinden. Later, in een volledige wakkere fase, beoordeelde ik het beeld, de wereld die ik geschapen had, als uitermate geschikt om een verhaal in te laten afspelen.
Help.
Ik hou van al deze gedachten en ik heb nu twee werelden waarin ik zeer regelmatig vertoef. De acties echter blijven ver achter op de geestelijke verwezenlijkingen. Daar moet ik dringend iets aan doen.
Misschien dat de herfst soelaas biedt.
Anders is er nog altijd de winter.
Help.