Warning: Use of undefined constant fb_replace_wp_version - assumed 'fb_replace_wp_version' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/b/7/lichteeuforie.be/httpd.www/blog/wp-content/themes/fog/functions.php on line 673 2008 November archive | Lichte Euforie

Winter

De winter is gearriveerd.
Ik weet het, de herfst is nog maar een maandje bezig, maar voor mij zijn er maar twee seizoenen. Het koude, die ik voor de gemakkelijkheid winter noem en het warme seizoen, doopnaam zomer. De overgang is voornamelijk de temperatuur. Het heeft reeds gevrozen en ik heb al meerdere malen de kachel aangemaakt. Voor mij is de winter er. Alhoewel ik van de zomerse temperaturen hou, heeft ook de winter zijn eigen aantrekkingskracht. Een kachel en de warmte die uitgestraald wordt, is er daar zeker onderdeel van. Door de koude die buiten heerst, blijven mensen binnen, wat zorgt voor een gevoel van geborgenheid. Het vrije van de zomer en de weidsheid die daarmee samengaat, maakt plaats voor een gevoel van samenhorigheid. Of op een kleinere schaal een knus gevoel, het gevoel lekker dicht bij elkaar te zitten.
De winter is zeker het seizoen om binnen te zitten. Dat zorgt er voor dat we andere zaken doen, andere prioriteiten hebben. Ik hoop deze winter weer wat meer tijd aan het schrijfprocess te kunnen spenderen. Dat valt af te wachten, maar ik heb er een goed gevoel bij.
Ik ben nog steeds bezig met het herwerken van Paranoia.
The Burroughs is ook nog steeds in ontwikkeling. Deze zou in een continue fase van ontwikkeling moeten zijn. De ruwe versie van deel vier is al af. Binnenkort herwerken en dan hebben we weer een extra hoofdstuk.
Things are looking good!