Warning: Use of undefined constant fb_replace_wp_version - assumed 'fb_replace_wp_version' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/b/7/lichteeuforie.be/httpd.www/blog/wp-content/themes/fog/functions.php on line 673 Ringwereld | Lichte Euforie

Ringwereld

Het heeft een zekere gewenning gevraagd. Vaag vergelijkbaar met ontwenningsverschijnselen. Of toch het gevoel dat ik me daarbij voorstel.
Ringwereld is de eerste reeks die buiten het Asimov universum valt. In eerste instantie vielen de verschillen mij op. Geen robots meer. Buitenaardse wezens vormen mede de hoofdpersonages. Niet langer de strakke analytische hoofdpersonages.
Ondertussen ben ik een eindje in het tweede boek en het begint inderdaad te wennen. Het is vlot geschreven en het is boeiend. Als entertainment kan het dus tellen. Aangezien dat het enige doel is, lijkt de zaak me duidelijk: missie geslaagd !

 This entry was posted on Tuesday, July 8th, 2008 at 14:40 and is filed under Lezen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply